EANM 2024 matka-apurahat haettavissa

EANM 2024 matka-apurahat haettavissa

EANM 2024 matka-apurahat ovat nyt haettavissa.

Matka-apurahoja korotettiin tälle vuodelle. Jäsenet, joilla on kongressissa hyväksytty abstrakti, voivat hakea enintään 700 € matka-apurahaa. Hoitajajäsenet, joilla ei ole esitystä, voivat hakea 350 € matka-apurahaa. Hoitaja voi hakea samalla hakemuksella ehdollisesti niin 700 € kuin 350 € apurahaa riippuen hyväksytäänkö abstrakti vai ei. Matka-apuraha myönnetään matka- ja majoituskuluihin sekä osallistumismaksuihin.

Hakemukset lähetetään LRY:n sihteerille sähköpostitse ( sihteeri (at) fsnm.org ). Hakuohjeet ja lomake löytyy LRY:n nettisivuilta osoitteesta: https://www.fsnm.org/apuraha .

Lue lisäksi apurahasäännöt: https://www.fsnm.org/apuraha/apurahasaanto .

Hakijoille ilmoitetaan matka-apurahapäätöksistä hallituksen kokousten jälkeen (seuraava kokous 10.6.). Matka-apurahapäätöksen saaneita pyydetään ilmoittamaan mahdollisesta abstraktin hyväksymisestä LRY:n sihteerille. Matka-apurahapäätös on ehdollinen ennen abstraktin hyväksymistä.

Tarvittaessa matka-apurahoja myönnettäessä ensisijalla ovat hakijat, jotka eivät ole saaneet LRY:n matka-apurahaa viimeisen vuoden aikana.

https://eanm24.eanm.org/