LRY Kemistikerhon kuulumisia

Julkaistu Tuiketiedotteessa #2/2023

Mysteeriset tontut ovat olleet tarkkoina ja tiedustelleet eetteriä ensi vuoden pärähtäessä käyntiin etäkoulutuksilla. Ensimmäisenä pääsemme nauttimaan perjantaina 26.1, kun Turun suunnan suunnannäyttäjät järjestävät kiinnostuneille esityksen tekoälystä. Keväällä tykitys jatkuu huhtikuun tienoilla, kun Helsingistä kajahtaa verkonvälityksellä ehkäpä kuumimmista kuumin aihe; radioisotooppihoidot. Toukokuulle on suunnitteilla face-to-face greet and meet etäyhteydellä, jossa tarkoitus toteuttaa mystisten fyysikoiden kanssa yhdessä koulutusta. Syksyllä Kuopion maakuntajoukot kokoavat joukot vielä kerran etäkoulutukseen GMP-aiheesta, jossa ehkäpä uudistunut annex 1 vilahtaa dioissa. Työnantajat hox, nyt on koulutuksen hinta ja laatu kohdillaan!

Jos et halua menettää mahdollisuuksiasi näihin, niin laita viestiä kerhonvetäjälle. Saat linkit ja tarkemmat otsikot lähempänä koulutusta itsellesi ja jaettavaksi vaikka työyhteisöösi tai sukulaisille aineettomaksi joululahjaksi.

p.s. Jos tuntuu, että tuossa sähköpostin loppuosassa on liikaa savolaista magiaa, niin @kuh.fi -loppu toimii vielä).

Terveisin RaFaKe:n päätonttu,

Pekka Poutiainen

etunimi.sukunimi (at) pshyvinvointialue.fi


Julkaistu Tuiketiedotteessa #1/2023.

Arvoisat radiofarmasiasta kiinnostuneet,

Olen iloinen voidessani kertoa teille kemistikerhon (RaFaKe) järjestämistä tulevista tapahtumista, joilla pyrimme syventämään tietämystämme radiofarmasian alalla. Tapahtumat järjestetään etäyhteyden avulla elokuussa, marraskuussa ja helmikuussa. Pidämme teidät ajan tasalla tiedoista myös LRY:n viestikanavien kautta.

Toivomme, että nämä tapahtumat tarjoavat teille mahdollisuuden päivittää tietämystänne sekä keskustella alan asiantuntijoiden kanssa ja vaihtaa kuulumisia muiden kiinnostuneiden kanssa. Yhteistyöllä pyrimme edistämään alan kehitystä ja löytämään innovatiivisia ratkaisuja arkipäiväisiin haasteisiin, samalla tukien alan laajentumista.

Kemistikerho on avoin kaikille radiofarmasiasta kiinnostuneille, ja rohkaisemme kaikkia tuomaan mukanaan uusia ideoita ja aloitteita. Yhdessä voimme luoda vahvan ja dynaamisen yhteisön, joka tukee toinen toistaan ja edistää radiofarmasian alaa.

Haluan kiittää kaikkia teitä aktiivisesta osallistumisestanne ja sitoutumisestanne RaFaKe kerhon toimintaan tähän mennessä. Huomaamme kasvavan kiinnostuksen ja kysynnän, ja vaikka kerhon toiminta onkin vielä jäsentymässä ja konkretisoitumassa, ymmärrämme kaikkien osallistujien olevan kerhon tärkein voimavara. Toivon, että jatkatte osallistumista ja innostusta myös tulevaisuudessa, ja toivomme saavamme foorumille mukaan entistä laajemmin erilaisia toimijoita.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa omia ideoitasi, älä epäröi ottaa yhteyttä. Odotamme innolla kesän antoisia hetkiä ja tulevia kerhon tapahtumia!

Ystävällisin terveisin,

Pekka Poutiainen

etunimi.sukunimi (at) pshyvinvointialue.fi