LRY Hoitajakerhon kuulumisia

Julkaistu Tuiketiedotteessa #1/2023.

Kevään Isotooppipäivillä kokoontui kymmenkunta hoitajaa keskustelemaan yhdistyksen hoitajakerhon toiminnasta. Totesimme, että kerhon aktiivisemmalle toiminnalle olisi tarvetta. Ongelmana on vetäjän puute. Hoitajajäsenistä on sähköpostilista, jota tarvittaessa voisi hyödyntää.

Fyysikkokerholla on Isotooppipäivien yhteydessä koulutusta, johon he ovat yleensä saaneet tukijan. Lääkärikerho on nyt myös aktivoitunut, mutta kuulemani mukaan heillä ei ole tarkoitusta järjestää koulutusta edellisenä päivänä ennen isotooppipäiviä. Isotooppipäivien järjestäjät eivät yleensä myöskään puutu edellisen päivän koulutuksiin.

Halukkaita kerhon toimintaan osallistuvia siis kaivattaisiin miettimään miten se voisi toimia. Joitakin koulutusaiheita myös tuli esille kevään kokoontumisessa. Nyt tulevilla Tampereella 23.-24.5.2024 järjestettävillä isotooppipäivillä on tarkoituksena sisällyttää ohjelmaan lyhyt kokoontuminen. Viimeistään silloin voimme yhdessä miettiä kerhon tulevaisuutta.

Lisäksi minua mietityttää hoitajajäsenten määrä. Se ei ole kovinkaan suuri. Miten voisimme lisätä sitä? Tai ainakin varmistaa, että jokaisessa isotooppilaboratoriossa olisi edes yksi jäsen, joka toisi esim. julki yhdistyksen järjestämiä koulutuksia. Kuulun yhdistyksen hallitukseen ja minuun voi olla yhteydessä.

Hyvää kesää kaikille!

Jukka Husari, röntgenhoitaja

etunimi.sukunimi (at) pirha.fi