STUK:n Isotooppilääketieteen neuvottelupäivät 26.-27.9.

STUK:n Isotooppilääketieteen neuvottelupäivät 26.-27.9.

STUK kutsuu isotooppilääketieteen yksiköiden työntekijät isotooppilääketieteen neuvottelupäiville STUKiin 26.-27.9.2024.

Kaksipäiväisten neuvottelupäivien aikana syvennytään mm. isotooppihoitojen annossuunnitteluun, toiminnan annosrajoituksiin, kontaminaatiomittauksiin sekä säteilymittausten luotettavuuteen. Varsinaisen ohjelman lomassa käydään antoisia keskusteluja suoraan isotooppilääketieteen ytimestä. Säteilyturvallisuusvastaavien ja fyysikoiden lisäksi isotooppiosastoilla työskentelevät hoitajat ja lääkärit ovat myös tervetulleita osallistumaan neuvottelupäiville.

 

Ohjelma, ilmoittautuminen ja muuta lisätietoa: https://stuk.fi/-/isotooppilaaketieteen-tyopaja-stukissa-26.-27.9.2024