Osastonlääkärin virkoja HUS:ssa – KF ja isotooppilääketiede, haku päättyy 5.2.

Osastonlääkärin virkoja HUS:ssa – KF ja isotooppilääketiede, haku päättyy 5.2.

HUS Diagnostiikkakeskus hakee osastonlääkäriä Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen vastuualueelle. Haettavana olevan viran pääasiallinen sijoituspaikka on Meilahden sairaalan isotooppiyksikkö. Virka täytetään 1.3.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Puolen vuoden koeaika.

Hakuaika päättyy jo 5.2.2024.

Kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen vastuualueen keskeisiä isotooppitutkimuksia ovat PET-TT- ja PET-MK-tutkimukset sekä gammatutkimuksista esimerkiksi sydämen perfuusiotutkimukset, luuston, vartijaimusolmukkeiden ja munuaisten tutkimukset. Tehtävä edellyttää laaja-alaista osaamista kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen alalta. Eduksi katsotaan molekyyli- ja fuusiokuvantamisen erityisosaaminen tai aiempi kokemus radiologian alalta.

Kelpoisuusehdot. Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuoja, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

[HAKULOMAKKEEN LINKKI]

Lisätietoja tehtävästä antavat vastuualuejohtaja Arja Uusitalo, p. 040 158 1947 ja ylilääkäri Jukka Schildt, p. 050 427 2011.

 

Myöhemmin keväällä samaan yksikköön on tulossa toinen osastonlääkärin virka haettavaksi.