HUS diagnostiikkakeskus hakee KFI tuotantopäällikköä

HUS diagnostiikkakeskus hakee KFI tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkö Diagnostiikkakeskus Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede

HUS hakee tuotantopäällikköä vakituiseen toimeen HUS Diagnostiikkakeskuksen KLiinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen vastuualueelle Syklotroniyksikköön. Syklotroniyksikössä valmistetaan PET-TT/PET-MK kuvantamisessa käytettäviä diagnostisia radiolääkkeitä sekä radiofarmaseuttisia valmisteita SPET-TT kuvantamiseen.

Tuotantopäällikkö vastaa Syklotroniyksikön toiminnasta ja taloudesta, hankinnoista, henkilöstöstä sekä vastuuyksikön palveluista ja niiden kehittämisestä. Hän toimii Syklotroniyksikön päällikkönä ja raportoi vastuualuejohtajalle.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 11.9.2023. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja haettavana olevasta toimesta antaa ylikemisti Kim Bergström p. 050 428 7885 ja vastuualuejohtaja Arja Uusitalo p. 040 158 1947.

Lisätietoja: [Hakuilmoituksen linkki]