Röntgenhoitajaa haetaan Kymenlaakson keskussairaalan isotooppilaboratorioon

Haemme röntgenhoitajaa päivätyöhön isotooppilaboratorioon. Kymenlaakson keskussairaalassa sijaitseva isotooppilaboratorio on ensimmäinen – vuonna 2002 – FINASin akkreditoima isotooppilaboratorio (SFS-EN ISO/IEC 17025). Yleisimmät tutkimukset ovat luuston, vartijaimusolmukkeen – ja sydänkuvaukset. Käytössämme on SPET-kamera, toimivat tilat ja PET-rekkapalvelu. Meille on tärkeää asiakaskeskeinen palvelukulttuuri, luotettavuus ja turvallisuus. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen pätevyys.

Carea vastaa Kymenlaaksossa noin 175 000 asukkaan terveydestä ja hyvinvoinnista HYKS-erityisvastuualueella. Suunnittelemme uudenlaista terveys- ja sosiaalipalvelut yhdistävää sairaalakonseptia -Hyvinvointipuistoa. Tavoitteena on, että uudet toimintamallit, teknologia ja prosessien kehittäminen auttavat kohdentamaan ammattilaisten resurssit ydintehtävään, potilaan hoitoon.

Kymenlaakson sairaalapalvelut on Carean liikelaitos, joka tuottaa korkealaatuisia laboratorio-, kuvantamis- ja muita tukipalveluja. Asiantuntevan henkilöstön ja kattavan toimipisteverkoston avulla palvelemme koko Kymenlaakson aluetta.

Tervetuloa näköalapaikalle. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, säännöllisen ja monipuolisen mahdollisuuden kouluttautumiseen. Arvostamme toisiamme ja toistemme työtä, perehdytämme hyvin tehtäviin.

Katso esittelyvideo:

http://www.youtube.com/watch?v=o748ZjiB-Kw&feature=share

Ilmoitus ja hakemukset:

http://www.kuntarekry.fi/AvoimetTyopaikat/Sivut/Jobs.aspx?JobId=34654&JobLanguage=fi_FI

This entry was posted in Ilmoitukset. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.